iphone

Facebook Messenger voor iPhone

facebook-messenger

Facebook Messenger is vanaf nu te downloaden in de Nederlandse AppStore met een Nederlands iTunes-account. Naast ondersteuning voor iOS5 heeft Facebook Messenger een aantal (belangrijke) updates meegekregen. Voorheen was de applicatie alleen beschikbaar via de Amerikaanse AppStore. Nu is Facebook Messenger ook beschikbaar in Nederland. Download de iPhone app nu!

Facebook Messenger op de iPhone

Facebook Messenger voor iPhone lijkt sterk op Facebook Messenger voor Android. De nieuwste versie van Facebook Messenger voor de iPhone laat nu ook zien welke vrienden online zijn op Facebook, welke personen berichten ontvangen op hun mobiele telefoon en of een vriend waarmee je aan het chatten bent aan het typen is.


Verder is de snelheid van de applicatie verbeterd en kan je kiezen uit 12 talen. Net zoals Facebook Messenger voor Android zijn al je Facebook berichten te lezen in de app en worden verstuurde berichten vanaf je iPhone gesynchroniseerd met je berichten op Facebook. Download dus snel de Facebook Messenger op voor op je iPhone.

Bron: iPhoneclub.nl