facebook marketing

Tips voor meer bezoekers in de winkel

Nieuwe klanten trekken

Heeft u een winkel waar u trots op bent? Dan wilt u natuurlijk zo veel mogelijk klanten binnen halen! Misschien wilt u een nieuw publiek aanspreken of sowieso de klantenkring wat meer uitbreiden. Dan moet u wel zorgen dat u opvalt. In dit blog geven we 3 tips voor meer bezoekers in de winkel.

Creëer een Facebook shop

Actief gebruik van social media, zoals Facebook, kan helpen om de bekendheid van uw winkel te vergroten. Op Facebook kunt u zelfs een speciale winkelpagina aanmaken. Een Facebook shop is ook nog eens geheel gratis! Bovendien kunnen bezoekers van de Facebook pagina ook direct uw producten kopen. Zo haalt u nieuwe mensen naar uw (digitale) winkel. Vindt u het te veel werk om social media bij te houden, maar wilt u wel profiteren van de extra aandacht? Dan is social media uitbesteden een goed idee. Zo zorgt u wel voor een bredere bekendheid van uw bedrijf, zonder dat u hier extra tijd in hoeft te investeren.

Aantrekkelijke acties

Zijn uw mooie producten niet voldoende om veel bezoekers naar uw winkel te lokken? Dan kunt u overwegen om meer aantrekkelijke acties op te zetten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een klantenkaart, waarmee mensen bij ieder bezoek kunnen sparen voor een aantrekkelijke korting. Of deel een kortingsbon uit die alleen geldig is op de rustige momenten en minder druk bezochte dagen. Dit soort acties kunnen net dat laatste zetje geven, waardoor mensen toch vaker naar binnen wandelen.

Trek de aandacht in de winkelstraat

In een drukke winkelstraat zijn er zoveel winkels waar mensen uit kunnen kiezen. U moet maar net opvallen tussen al die andere panden. Zorg daarom in ieder geval dat uw etalage er aantrekkelijk uitziet. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een raamfolie. Ook voelt een lichte en ruime winkel uitnodigender dan een donkere zaak.