android

Facebook Messenger nu beschikbaar voor Android

facebook-messenger

De officiële Facebook Messenger app voor Android telefoons is nu beschikbaar in de Android Market. Eerder schreven we al over Facebook Messenger en kon je de Amerikaanse versie van de applicatie als eerste bij ons downloaden. Nu is de nieuwste applicatie van Facebook, die de directe concurrentie aan gaat met Whatsapp, ook beschikbaar in Nederland voor alle Android toestellen.

Facebook Messenger voor Android

Facebook Messenger maakt het mogelijk om te chatten met al je Facebook vrienden. Moet iemand dan ook de Facebook Messenger app op hun telefoon hebben? Nee, als iemand de applicatie niet heeft geïnstalleerd ontvangt de ontvanger het bericht op Facebook of via de reguliere Facebook applicatie. Wanneer iemand niet achter zijn of haar computer zit ontvangt de ontvanger een notificatie en kan het bericht op een later tijdstip lezen op Facebook.

Daarnaast biedt Facebook Messenger ook de mogelijkheid om contacten in je telefoon zonder Facebook een reguliere SMS te versturen vanuit de applicatie. Hierdoor kan je al je berichten ontvangen op één georganiseerde plek, namelijk Facebook Messenger.


Wil jij Facebook Messenger downloaden scan dan bovenstaande QR-code of ga naar de pagina van Facebook Messenger in Android Market.

Screenshots Facebook Messenger app

Om een impressie te geven van Facebook Messenger voor Android tonen we hieronder de meest belangrijke en meest gebruikte schermen van de applicatie.

Facebook Messenger voor iPhone en iPad

Helaas is er nog geen informatie beschikbaar over de beschikbaarheid van Facebook Messenger in de App Store voor iPhone en iPad bezitters. Wanneer de Facebook Messenger app beschikbaar is voor de iPhone lees je het als eerste op Facebookblog.nl.

Facebook Messenger voor BlackBerry

Facebook heeft bekend gemaakt bezig te zijn met het ontwikkelen van Facebook Messenger applicatie voor BlackBerry telefoons. Helaas is ook hier geen datum bekend gemaakt van beschikbaarheid. We verwachten dat de applicatie binnen enkele weken beschikbaar is voor BlackBerry telefoons.